Németország

Augsburg| München | Ulm |

AUGSBURG

Mozart városa, Augsburg Németország történelmileg egyik
legjelentősebb városa és az egyik legszebb is.

augsburg

Aki régi utakon sétál a városon keresztül, az egy kis fantáziával átélheti, hogy akkoriban, a bankár- és kereskedődinasztia Fuggerek idején mekkora jelentősége volt Augsburgnak – kiemelkedő pénzügyi és nemzetközi kereskedelmi metropolisként és a művészetek otthonaként.

A város hosszú időn keresztül meghatározta Németország és Európa történelmét. Augsburg mindig is egy kicsit gazdagabb, fényesebb és lenyűgözőbb volt, mint a többi város. A pompás kutak, tiszteletreméltó céhházak, csodaszép templomok és természetesen a városháza, amely talán a legjelentősebb profán reneszánszépület az Alpoktól északra, ritka intenzitású városképet alkotnak.

Forrás: https://www.germany.travel/hu

MÜNCHEN

Egy modern világváros szívvel és régi hagyományokkal,
éppoly elbűvölő, mint amilyen fesztelen, nyüzsgő és mégis csendes: München

munich-munchen-szemelyszallitas

Németország életstílusban irányt mutató fővárosa. Nem kell feltétlenül szépnek és gazdagnak lenni ahhoz, hogy Münchenben az ember azonnal otthon érezze magát, ártani viszont nem árt.

A határok pedig összemosódnak; mindenképpen gazdagnak számít az is, akinek van annyi szabadideje, hogy bebarangolja a nagyszerű várost, itt-ott megálljon és egyszerűen csak hagyja, hogy magával ragadja a hangulat. A szépség pedig amúgy is relatív. Azonban egész biztosan Németország egyik legszebb tere a Marienplatz, München központja a Régi és az Új városházával.

Forrás: https://www.germany.travel/hu

ULM

Ulm évszázadok óta mindenen felülemelkedő építménye,
az ulmi székesegyház tornya úgy látszik, mintha végtelenül törne az egek felé.

ulm-nemetorszag-szemelyszallitas

A háború után a nagymértékben lerombolt Ulm nehezen találta meg a helyes utat a város újjáépítéséhez. Végül egy jól sikerült kompromisszum mellett döntöttek, amely egy egészen sajátos városképet eredményezett: szeretetteljesen restaurált, mégis lélegzetelállítóan modern.Természetesen – az ulmi székesegyház, „Isten ujja” a világ legmagasabb templomtornyával a város domináns építészeti alkotása. A Münsterplatz pedig, nagyszerű kapcsolatával a történelem és jövőbe mutató építészet között, a város egy hihetetlenül izgalmas tere. Azonban nem kérdéses, hogy Ulm több, mint a székesegyház és a Münsterplatz. Ez azonnal érezhető, amint csak néhány lépésnyire innen meglátjuk a csodaszép városházát.

Forrás: https://www.germany.travel/hu

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

Autómentés M3

Partnercégünk, az R-Rent Kft. autómentéssel foglalkozik az M3 autópálya vonalán.

m3automentes.com

Repülőtéri transzfer

Repülőtéri transzfer szolgáltatással is várjuk leendő ügyfeleinket.

repuloteritranszfer.hu

Bérautó szolgáltatás

Bérautó flotta a kisautótól a kilencszemélyes mikrobuszig bezárólag.

berautomatra.hu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt